Cesar Oefentherapie

Cesar Oefentherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Burgemeester van der Feltzweg 36 in Twello.

Meer informatie over Cesar Oefentherapie in Twello

Het Netwerk Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck Chronische Pijn biedt behandelingen aan voor patiënten met chronische pijnklachten die beperkingen ervaren in hun functioneren. Deze patiënten zijn doorverwezen door een arts en staan mogelijk op een wachtlijst voor een traject bij een revalidatiecentrum. De behandelingen vinden plaats in de praktijk van de deelnemende oefentherapeuten. Tijdens de eerste afspraak wordt er samen met de therapeut gekeken naar de invloed van de pijnklachten op het functioneren en naar de mogelijkheden voor verandering van houdings- en bewegingspatroon. De kosten van de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar als er een aanvullende verzekering is afgesloten, anders zijn de kosten voor eigen rekening. Er zijn verschillende praktijken in de regio Deventer, Gorssel, Holten, Olst en Twello waar de behandelingen plaatsvinden.

Wil je weten wat Cesar Oefentherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cesar Oefentherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cesar Oefentherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cesar Oefentherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Cesar Oefentherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cesar Oefentherapie

Bezoekers bekeken ook