Bekkenpraktijk

Bekkenpraktijk is een Fysiotherapeut gelegen aan Achter de Molen 10 in Klarenbeek.

Meer informatie over Bekkenpraktijk in Klarenbeek

Bekkenpraktijk is een gespecialiseerde praktijk in Deventer en Voorst die bekkenfysiotherapie aanbiedt. Zij behandelen volwassenen met klachten in de lage rug, bekken, buik en bekkenbodem. Deze klachten kunnen onder andere bestaan uit pijn in de onderbuik, bekkenbodem, stuitje of schaambeen, ongewild urineverlies en/of ontlasting, seksuele problemen, verzakkingen van de blaas, baarmoeder en/of darmen. De praktijk biedt ook begeleiding voor en na operaties in het rug-, bekken- en buikgebied. Zowel met als zonder verwijzing van een huisarts of specialist kunt u terecht bij Bekkenpraktijk. Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarin verschillende behandelmethoden kunnen worden opgenomen, zoals bewustwordingsoefeningen, myofeedback, elektrostimulatie en PTNS. De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek en uitleg over uw klachten. Bekkenpraktijk heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars en hun fysiotherapeut voldoet aan de normen van het Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Wil je weten wat Bekkenpraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekkenpraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekkenpraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekkenpraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Bekkenpraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekkenpraktijk

Bezoekers bekeken ook