Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop

Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop is een Fysiotherapeut gelegen aan Duistervoordseweg 57 in Twello.

Meer informatie over Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop in Twello

Suzan Massop is een fysio- en haptotherapeut met diverse specialisaties, waaronder algemene fysiotherapie, oedeemtherapie, sportrevalidatie en haptonomie. Ze hanteert verschillende tarieven voor haar behandelingen, afhankelijk van de soort behandeling en of de patiënt voldoende verzekerd is. De praktijk van Suzan is geopend op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Ze werkt alleen op individuele basis en haar fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. De praktijk werkt samen met andere zorgverleners en is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Klachten en suggesties kunnen worden besproken met de therapeut en er is een klachtenregeling beschikbaar. Voor meer informatie kan de website worden bezocht.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop

Bezoekers bekeken ook