De Boog Fysiotherapie

De Boog Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Duistervoordseweg 13 in Twello.

Meer informatie over De Boog Fysiotherapie in Twello

De Boog Fysiotherapie viert feest, want ze zijn alweer 5 jaar gevestigd aan de Duistervoordseweg 13. In de hele maand april zullen er leuke winacties, informatie, weetjes, foto's en filmpjes zijn. Daarnaast is Julia Dekker sinds september 2021 werkzaam bij De Boog en zij kijkt graag naar de mens in zijn geheel. Haar interessegebieden zijn onder andere algemeen voorkomende klachten, revalidatietrajecten, geriatrie en oncologie. Verder is er meer informatie te vinden over de bekkenbodemcheck en wordt de behandeling van COVID-19 klachten bij De Boog fysiotherapie multidisciplinair aangepakt. Naast lichamelijke klachten spelen ook mentale problemen een rol in het herstelproces. De therapie richt zich op verschillende factoren en patiënten zijn erg tevreden over de combinatie van sporten en psychosomatische behandeling. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden met de praktijk.

Wil je weten wat De Boog Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boog Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boog Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boog Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Boog Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boog Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook