Praktijk Meermuidenshof

Praktijk Meermuidenshof is een Fysiotherapeut gelegen aan Meermuidenseweg 25 in Twello.

Meer informatie over Praktijk Meermuidenshof in Twello

Praktijk Meermuidenshof is de werklocatie van Margo Pen, een psychosomatisch fysiotherapeut en Somatic Experiencing® Practitioner. Ze biedt behandelingen aan op het gebied van psychosomatische fysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, EMI en mindfulness. Psychosomatische klachten zijn vaak zowel psychisch als lichamelijk van aard en vereisen een benadering waarbij het lichaam meer betrokken wordt dan alleen de psychologie. Somatic Experiencing® is een waardevolle aanvulling op psychosomatische fysiotherapie en Margo Pen is een van de weinige fysiotherapeuten in Nederland die deze 3-jarige opleiding heeft gevolgd. Ze biedt hulp bij verschillende klachten, zoals benauwdheid, angsten, spanningsklachten, slaapproblemen, depressie, burn-out, chronische pijn en onverklaarbare lichamelijke klachten. De behandelingen vinden plaats op afspraak en worden meestal gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Margo Pen is geregistreerd in het landelijke register voor fysiotherapeuten en heeft verschillende specialisaties afgerond, waaronder Somatic Experiencing® en Eye Movement Integration (EMI). Ze is lid van het Netwerk Psychosomatiek Stedendriehoek en neemt regelmatig deel aan netwerkbijeenkomsten en bijscholing.

Wil je weten wat Praktijk Meermuidenshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Meermuidenshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Meermuidenshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Meermuidenshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Praktijk Meermuidenshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Meermuidenshof

Bezoekers bekeken ook