J.W.M. Starmans

J.W.M. Starmans is een Yogastudio gelegen aan Westererf 14 in Nijbroek.

Meer informatie over J.W.M. Starmans in Nijbroek

José Starmans is een begeleider bij Praktijk Care die mensen helpt om hun eigen koers te varen. Ze gelooft in het trouw zijn aan jezelf en het volgen van je richtlijn in het leven. Ze biedt ruimte aan mensen om te laten gebeuren wat er moet gebeuren en biedt indien nodig "gereedschap" aan, zoals meditatie en loslaattechnieken. José werkt ook graag met groepen en ontvangt informatie vanuit een hoger bewustzijn. Haar doel is om ieders ware kracht te voelbaar te maken en deze krachten te bundelen om harmonie in de wereld om ons heen te creëren. Ze onderzoekt de magie in ons leven en laat beperkingen los. José heeft herinneringen van voor haar leven op aarde die haar helpen in haar werk. Ze geeft de voorkeur aan werken en communiceren vanuit stilte.

Wil je weten wat J.W.M. Starmans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J.W.M. Starmans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J.W.M. Starmans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J.W.M. Starmans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar J.W.M. Starmans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J.W.M. Starmans

Bezoekers bekeken ook