Yoga Patterns

Yoga Patterns is een Yogastudio gelegen aan Molendwarsstraat 54 in Twello.

Meer informatie over Yoga Patterns in Twello

Yoga Patterns is een kleinschalige, persoonlijke studio in Twello die een plek biedt waar mensen kunnen ontspannen, vertragen en verzachten. De studio biedt verschillende vormen van yogalessen aan, zoals Hatha Yoga, Yin Yoga, Yin & Yang Yoga, Trauma Sensitive Yoga, Yoga Therapie en 1:1 sessies. Daarnaast worden er regelmatig workshops en retraites georganiseerd gericht op rust en herstel. De yogalessen helpen niet alleen bij het verlichten van fysieke klachten, maar ook bij het ervaren van innerlijke rust en stilte. Menieke, de yogalerares, wordt geprezen om haar inspirerende lessen en haar vermogen om een veilige en toegankelijke omgeving te creëren. De recensies van Peter Balster, Lieke André en Jochem Vink benadrukken de positieve ervaringen die zij hebben gehad bij Yoga Patterns.

Wil je weten wat Yoga Patterns verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Patterns of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Patterns? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Patterns het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Yoga Patterns reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Patterns

Bezoekers bekeken ook