Zonzijn

Zonzijn is een Yogastudio gelegen aan Het Wildezand 5B in Wilp.

Meer informatie over Zonzijn in Wilp

ZONZIJN is een praktijk in Wilp die sinds januari 2020 specialistische hulp biedt aan mensen in hun groei. Ze geven therapie, trainingen en wekelijkse lessen aan zowel kinderen, jongeren, volwassenen als het gezin, gebaseerd op de Embodiment methode. Deze methode versterkt het contact met lichamelijke hulpbronnen, wat zorgt voor meer veiligheid, ontspanning, vertrouwen, kracht en eigen ruimte, compassie en mentale rust. ZONZIJN geeft ook yoga en therapie op locatie. Daarnaast kunnen mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Zonzijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zonzijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zonzijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zonzijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Zonzijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zonzijn

Bezoekers bekeken ook