Partou Kwakersgat

Partou Kwakersgat is een Kinderopvang gelegen aan Kerklaan 12 in Twello.

Meer informatie over Partou Kwakersgat in Twello

De buitenschoolse opvang Kwakersgat in Twello biedt spannende, uitdagende en creatieve activiteiten voor kinderen. De opvang bevindt zich in het gebouw van basisschool Martinus en heeft een sfeervolle groepsruimte waar kinderen samen kunnen spelen. De opvang haalt kinderen op van school en biedt verschillende activiteiten aan, zoals sporttoernooien, zomerfeesten en dansvoorstellingen. Partou Kwakersgat gelooft in de kracht van het kind en zorgt ervoor dat kinderen zich prettig voelen tussen de andere kinderen. Ouders kunnen de hele dag meeleven met hun kind via een app. De opvang heeft vijf groepen en is geopend van 7.00 tot 8.30 uur en van 14.30 tot 18.30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, en van 12.30 tot 18.30 uur op woensdag. In de vakanties en op studiedagen is de opvang de hele dag geopend. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de GGD heeft de opvang beoordeeld. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Voor meer informatie over het pedagogisch beleid en de tarieven kunnen ouders terecht op de website. Ze kunnen ook een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Kwakersgat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Kwakersgat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kwakersgat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kwakersgat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou Kwakersgat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Kwakersgat

Bezoekers bekeken ook