Partou Bengels van de Kroon

Partou Bengels van de Kroon is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 34-36 in Wilp.

Meer informatie over Partou Bengels van de Kroon in Wilp

Deze website is alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van uw browser anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Partou Bengels van de Kroon in Wilp is een buitenschoolse opvang waar kinderen kunnen genieten van de natuur. Ze hebben een mooie groene tuin waarin ze kunnen spelen en activiteiten kunnen doen. Binnen is er een chillhoek, een huishoek en een leeshoek. Kinderen kunnen creatief bezig zijn en bijvoorbeeld een lampion maken of een schilderij op een canvasdoek maken. De bso haalt kinderen op van verschillende scholen. Ze zorgen ervoor dat kinderen zich prettig voelen en zich vermaken met andere kinderen. Via de app kunnen ouders de hele dag meekijken en zien hoe hun kind het heeft. Verder staan in de tekst antwoorden op veelgestelde vragen, zoals welke scholen ze samenwerken, hoe de groepen zijn ingedeeld, de openingstijden, parkeermogelijkheden en het pedagogisch beleid. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen. Er is ook een rekentool om de netto kosten voor kinderopvang te berekenen.

Wil je weten wat Partou Bengels van de Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Bengels van de Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Bengels van de Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Bengels van de Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou Bengels van de Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Bengels van de Kroon

Bezoekers bekeken ook