Nikkels Bouwbedrijf

Nikkels Bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Zuiderlaan 1 in Twello.

Meer informatie over Nikkels Bouwbedrijf in Twello

Nikkels is een bouwbedrijf gevestigd in Twello, met vestigingen in Zwolle, Hattem, Warnsveld en Kampen. Ze zijn betrokken bij verschillende projecten, waaronder de bouw van 32 huurwoningen in Breezicht-Duinen in Zwolle en 12 zorgwoningen in Den Bouw in Warnsveld. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de energiebesparende maatregelen van 58 woningen in Kampen. Op 27 oktober 2023 worden er huurwoningen opgeleverd in Erve Juliana in Twello en op 26 oktober 2023 bereikt de H-flat in Apeldoorn het hoogste punt. Nikkels heeft ook gerealiseerde projecten zoals 18 huurwoningen in Imkersplaats in Apeldoorn, nieuwbouw in Bredenoord in Apeldoorn en het Park Reehorst in Ede. Ze hebben ook verschillende vacatures, waaronder een stagiair planvorming, een ervaren en ambitieuze werkvoorbereider en een ervaren timmerman/vrouw. Je kunt contact opnemen met Nikkels via hun adres in Twello, telefoonnummer en e-mailadres. Ze zijn ook actief op LinkedIn, Facebook en Instagram en je kunt hun recensies bekijken op Bouwnu.nl.

Wil je weten wat Nikkels Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nikkels Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nikkels Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nikkels Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Nikkels Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nikkels Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook