Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht

Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 36 in Terwolde.

Meer informatie over Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht in Terwolde

Buitenschoolse opvang de Vecht maakt de kinderwereld nog groter. Ze zitten in hetzelfde gebouw als Brede School Antonius, waardoor er veel beweging en gezelligheid is. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website. Er werken verschillende medewerkers, waaronder Bianca, Wendy, Esther en Pauline, die eerst in de gehandicaptenzorg werkte maar nu de bso erg leuk vindt. Het is ook mogelijk om te werken in de kinderopvang met een buitenlands diploma en stage te lopen bij Doomijn. Er zijn verschillende locaties en praktische tips, inspiratie en persoonlijke verhalen zijn te vinden op de website. Blijf op de hoogte door je aan te melden voor updates.

Wil je weten wat Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doomijn Buitenschoolse Opvang De Vecht

Bezoekers bekeken ook