Partou de Fliert

Partou de Fliert is een Kinderopvang gelegen aan Jachtlustplein 30d in Twello.

Meer informatie over Partou de Fliert in Twello

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands, maar de browser van de gebruiker is ingesteld op een andere taal. Er wordt aangeboden om te helpen via de livechat in de eigen taal. Op de locatie Bso de Fliert in Twello kunnen kinderen kiezen wat ze willen doen, zoals knutselen, naar het park gaan of naar de speeltuin. De deuren staan altijd open en kinderen mogen zelf kiezen met wie ze spelen en wat ze willen doen. Er is genoeg ruimte om te spelen, ontdekken en verstoppen. Elke dag gaan de kinderen naar buiten om te voetballen, klimmen, touwtjespringen en het park te verkennen. De medewerkers halen de kinderen van school en brengen ze naar de bso. De kinderen krijgen hesjes aan voor veiligheid en herkenning. Er zijn vier groepen op de bso waarin kinderen van verschillende leeftijden samen zitten, ook broers en zussen. De bso is geopend van 7.00 uur tot 8.30 uur en van einde schooltijd tot 18.30 uur. In de vakanties en op studiedagen is de bso de hele dag geopend. Er is parkeergelegenheid in de buurt van de bso. Er is een app waar ouders berichtjes kunnen ontvangen over hoe het met hun kind gaat. De GGD heeft de naschoolse opvang beoordeeld. Er is nog geen pedagogisch beleid beschikbaar, maar dit zal binnenkort worden gepubliceerd. Er is een rekentool beschikbaar om de netto kosten van kinderopvang te berekenen. De algemene voorwa.

Wil je weten wat Partou de Fliert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Fliert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Fliert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Fliert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou de Fliert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Fliert

Bezoekers bekeken ook