Partou de Kajuit

Partou de Kajuit is een Kinderopvang gelegen aan Domineestraat 11 in Twello.

Meer informatie over Partou de Kajuit in Twello

De website van Bso Partou de Kajuit is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser een andere taalinstelling heeft, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. De buitenschoolse opvang bevindt zich op de Domineestraat 11 in Twello en biedt verschillende activiteiten aan. Kinderen kunnen onder andere timmeren, knutselen, dansen en buiten spelen. De medewerkers halen de kinderen op van De Wingerd school en zorgen ervoor dat ze zich veilig en prettig voelen. De buitenschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur. Tijdens studiedagen is de opvang de hele dag open. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt van de opvang. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en binnenkort het pedagogisch beleid van de opvang lezen. Ook kunnen ze met de rekentool de netto kosten voor kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou de Kajuit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Kajuit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Kajuit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Kajuit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou de Kajuit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Kajuit

Bezoekers bekeken ook