Restaurant Take Off

Restaurant Take Off is een Restaurant gelegen aan De Zanden 13 in Teuge.

Meer informatie over Restaurant Take Off in Teuge

Bij Restaurant Take Off is er volop keuze voor zowel jong als oud. Of je nu kiest voor borrelhapjes of een 3-gangenmenu, alles is mogelijk. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar en alle gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi. Daarnaast biedt het restaurant ook catering aan huis, waarbij ze hapjes, buffetten of partypannen bij je thuis bezorgen. Het restaurant organiseert jaarlijks verschillende evenementen, zoals feestavonden met bands of DJ's, bingoavonden, spareribsavonden, barbecue-avonden en een filmfestival. Ook voor de lunch is er een uitgebreide kaart met broodjes, salades, tosti's, warme gerechten, ijsjes en meer. Lunches kunnen besteld worden tussen 12:00 en 17:00 uur. Het restaurant biedt ook diner en take-away aan. Let op, het restaurant is gesloten van 7 t/m 10 augustus 2022 en op maandagen in de maanden oktober 2021 t/m januari 2022. Daarnaast heeft het restaurant een nieuwe website en kun je contact opnemen via email, telefoon of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Restaurant Take Off verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Take Off of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Take Off? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Take Off het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Restaurant Take Off reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Take Off

Bezoekers bekeken ook