Slachterij Meijerink

Slachterij Meijerink is een Slagerij gelegen aan Beentjesweg 7 in Terwolde.

Meer informatie over Slachterij Meijerink in Terwolde

D’LUX exclusief rundvlees wordt geproduceerd met veel passie en aandacht, van veehouder tot slager. Het vlees is van hoge kwaliteit, extreem mals en zeer smakelijk. Daarnaast is het ook gezond, met een laag vetgehalte en vol goede voedingsstoffen en biologische proteïnen. De veehouder selecteert zelf de runderen en zorgt ervoor dat ze goed verzorgd worden. Ze hebben ruimte, gezond voer en leven in een kudde. Het bijvoeren gebeurt op een uniforme manier en met speciaal geselecteerd voer, wat zorgt voor een betere groei van de runderen. Dit alles wordt gedaan met passie op twee locaties op en rondom de Veluwe. Het resultaat is vlees dat smaakvol, mals en fijn van structuur is. D’LUX exclusief rundvlees is te verkrijgen bij angelique@gosschalk.nl of via +31 (0)578 677 000.

Wil je weten wat Slachterij Meijerink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slachterij Meijerink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slachterij Meijerink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slachterij Meijerink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Slachterij Meijerink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slachterij Meijerink

Bezoekers bekeken ook