Vleesch van Plante

Vleesch van Plante is een Slagerij gelegen aan Zutphenseweg 38 in Klarenbeek.

Meer informatie over Vleesch van Plante in Klarenbeek

Vleesch van Plante verkoopt vlees zoals vlees hoort te zijn. Ze bieden vlees aan van lokale varkens, biologische kippen en vlees van eigen vleesraskoeien. Het vlees is verkrijgbaar in mooie porties en diepgevroren. Je kunt het vlees online bestellen, maar dit is niet verplicht. De boerderijwinkel is elke zaterdag open tussen 9.00-15.00 uur en op maandag t/m vrijdag op afspraak. Het vlees is afkomstig van echte vleesveerassen die een goed leven hebben gehad, zoals MRIJ, Brandrood en Fleckveih. De dieren hebben veel ruimte, vers gras, schoon drinkwater en een ruime stal met stro. Het slachtproces is diervriendelijk en het vlees rijpt minstens 1 week voor een diepere smaak en malsheid. Er worden geen kleurstoffen of e-nummers toegevoegd. Het vlees is lang houdbaar en diepgevroren verkrijgbaar. Naast rund- en varkensvlees biedt Vleesch van Plante ook biologische kip aan in samenwerking met KemperKip. Daarnaast verkopen ze ook wijnen, honing, bier, cider en sauzen van lokale producenten. Je kunt het vlees ook proeven bij restaurant De Kribbe. Vleesch van Plante is trots op het keurmerk Echt Veluwe / Erkend Veluws Streekproduct en het bedrijf staat voor duurzame productie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wil je weten wat Vleesch van Plante verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesch van Plante of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesch van Plante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesch van Plante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Vleesch van Plante reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesch van Plante

Bezoekers bekeken ook