Slagerij Aalpoel

Slagerij Aalpoel is een Slagerij gelegen aan Rijksstraatweg 91 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Slagerij Aalpoel in Voorst Gem Voorst

Keurslagerij Aalpoel is een vol ambachtelijke slagerij gevestigd in het kleine dorp Voorst. Het familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en staat bekend om hun passie voor het slagersvak. Ze bieden een ruim assortiment aan vleesproducten en bedenken regelmatig nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Je kunt ook inspiratie opdoen via hun magazine of website. Daarnaast kun je bij Keurslagerij Aalpoel cadeaukaarten kopen en verzilveren. Ze hebben ook wekelijks een recept van de week, zoals rookworst met pompoenpuree. Voor vragen of bestellingen kun je contact met hen opnemen via het formulier op hun website. Ze hebben ook vaste aanbiedingen, zoals schnitzels, rundergehakt, verse worst en filetlapjes. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Op maandag en zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Slagerij Aalpoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Aalpoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Aalpoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Aalpoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Slagerij Aalpoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Aalpoel

Bezoekers bekeken ook