Strandhuys de Enk

Strandhuys de Enk is een Restaurant gelegen aan Kneuterstraat 19 in Wilp.

Meer informatie over Strandhuys de Enk in Wilp

Strandhuys de Enk is een ontspannen en relaxte strandtent aan het meer van Bussloo. Je kunt er terecht om te loungen, lunchen en genieten van het prachtige uitzicht op het strand en het water. De openingstijden variëren, maar vanaf 1 november zijn ze aangepast naar 10:00 - 17:00 uur en vanaf 1 december naar 10:00 - 16:00 uur. Het strandhuys heeft een terras met 70 zitplaatsen en binnen zijn er 60 zitplaatsen in het restaurant. Er is ook een afhaalkiosk en verschillende loungebanken met uitzicht over het water. Er is zelfs een springkussen voor extra plezier. Daarnaast biedt Strandhuys de Enk ook de mogelijkheid voor feesten en evenementen, zoals verjaardagen, bruiloften en bedrijfsuitjes. Ze zorgen voor een gezellige sfeer met muziek, aankleding, hapjes en drankjes. Reserveren kan via telefoon of e-mail. Strandhuys de Enk wordt gerund door Frieda en Madelon en is gevestigd aan de Kneuterstraat 1 in Wilp.

Wil je weten wat Strandhuys de Enk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strandhuys de Enk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strandhuys de Enk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strandhuys de Enk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Strandhuys de Enk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Strandhuys de Enk

Bezoekers bekeken ook