De Kapel Voorst

De Kapel Voorst is een Kerk gelegen aan Enkweg 1 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over De Kapel Voorst in Voorst Gem Voorst

De Kapel is een Rijksmonument dat sinds 1997 fungeert als ontmoetingsplek voor verschillende activiteiten en trainingen. Het is een plek waar mensen samen kunnen komen voor culturele, spirituele en sociale evenementen. De Kapel is gevestigd op het adres Enkweg 1 in Voorst en is bereikbaar via het e-mailadres info@dekapel-voorst.nl. Naast de activiteiten in De Kapel, zijn er ook verschillende links naar andere websites zoals www.pajdehaan.nl, www.artofliving.org, www.roosdehaan.nl en www.cultuur-tips.nl. Het is een plek die openstaat voor iedereen en waar mensen kunnen genieten van diverse activiteiten.

Wil je weten wat De Kapel Voorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapel Voorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapel Voorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapel Voorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Kapel Voorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapel Voorst

Bezoekers bekeken ook