Nijbroek

Nijbroek is een Kerk gelegen aan Dorpsplein 8 in Nijbroek.

Meer informatie over Nijbroek in Nijbroek

De Protestantse Gemeente in Nijbroek is momenteel vacant nadat ds T.J.S. van Staalduine afscheid heeft genomen. In de tussentijd is ds J. de Heer de ambulante predikant en wordt het beroepingswerk opgestart om de vacature weer in te vullen. De gemeente is blij dat de predikant in hun midden werkt en woont. Het kerkblad van de gemeente verschijnt maandelijks en bevat verschillende soorten informatie. De diensten kunnen ook via internet gevolgd worden en er is oppas voor kinderen tijdens de dienst. De eeuwenoude kerk van Nijbroek wordt gebruikt door de gemeente en is regelmatig het decor voor concerten, trouw- en rouwdiensten. Het gemeentewerk is voor alle leeftijden en er is elke zondagochtend een kerkdienst om 9.30 uur.

Wil je weten wat Nijbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Nijbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijbroek

Bezoekers bekeken ook