Kerk van Terwolde

Kerk van Terwolde is een Kerk gelegen aan Molenweg 2 in Terwolde.

Meer informatie over Kerk van Terwolde in Terwolde

Het lijkt erop dat we de pagina die je zoekt niet kunnen vinden. Misschien kun je ernaar zoeken. Voor contactgegevens kun je terecht bij de Dorpskerk in Terwolde, gelegen aan de Molenweg 2. De voorganger is Swenne Bijzet en je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06-40275253 of via de e-mail sbijzetkerk@gmail.com. De scriba is C. Visser en zij woont op de Kosterij 3 in Terwolde. Je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 0571-290720 of via de e-mail scriba@pknterwolde-devecht.nl.

Wil je weten wat Kerk van Terwolde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk van Terwolde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk van Terwolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk van Terwolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Kerk van Terwolde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk van Terwolde

Bezoekers bekeken ook