Dorpskerk WILP

Dorpskerk WILP is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 35 in Wilp.

Meer informatie over Dorpskerk WILP in Wilp

De Dorpskerk in Wilp is een prachtige locatie voor verschillende gelegenheden. Voor een bruiloft biedt de kerk een sprookjesachtige setting, met het silhouet van de kerk dat boven de dijk uitsteekt. Ook voor een uitvaart is de kerk een geschikte plek, gelegen in een landelijke omgeving waar mensen al eeuwenlang samenkomen om verhalen te delen en het leven te vieren. Daarnaast is de kerk ook ideaal voor feesten en evenementen, met moderne faciliteiten zoals een goede geluidsinstallatie, buffet, cateringruimte, sanitair, garderobe, kleedruimte en wifi. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij de kerk. De Dorpskerk is tevens een cultureel podium, met diverse evenementen zoals concerten, tentoonstellingen, workshops en lezingen. Musici zijn erg tevreden over de faciliteiten en de programmering staat bekend om het ontdekken van nieuw talent. Voor meer informatie, het sturen van een bericht of contact, zijn er snelkoppelingen beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Dorpskerk WILP verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk WILP of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk WILP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk WILP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Dorpskerk WILP reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk WILP

Bezoekers bekeken ook