Leliekids

Leliekids is een Kinderdagopvang gelegen aan Leliestraat 26 in Deventer.

Meer informatie over Leliekids in Deventer

Mijn naam is Nicky en ik werk al 15 jaar als zelfstandig gastouder bij Leliekids kleinschalige kinderopvang. Van maandag tot en met donderdag zorg ik met veel plezier voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We gaan dagelijks naar buiten om te wandelen en te spelen in de natuur. Mijn huis is tegenover een speeltuin, dus daar zijn we vaak te vinden. Ik pas gemiddeld op 5 kinderen per dag, zodat ze met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bij Leliekids heerst er een gezellige en gemoedelijke sfeer, waardoor u uw kindje met een gerust hart bij mij kunt achterlaten. Ik heb alle benodigde diploma's, inclusief kinder EHBO en reanimatie, en veel certificaten op het gebied van kinderopvang. U kunt vrijblijvend langskomen voor een kennismaking, starttijd is mogelijk vanaf 6:30 uur. Tot dan! Groetjes, Nicky Stelder.

Wil je weten wat Leliekids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leliekids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leliekids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leliekids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Leliekids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leliekids

Bezoekers bekeken ook