Partou de Zaaier

Partou de Zaaier is een Kinderdagopvang gelegen aan Bleriotstraat 3 in Teuge.

Meer informatie over Partou de Zaaier in Teuge

De website van Partou De Zaaier is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser een andere taal heeft, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. Partou De Zaaier biedt een ruimte waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en knutselen. Elke dag gaan ze naar buiten en kunnen ze workshops volgen, zoals kinderyoga en vogelhuisjes timmeren. De bso haalt kinderen op van De Zaaier school. De groepen bij de buitenschoolse opvang bestaan uit kinderen van verschillende leeftijden, wat de taalontwikkeling en sociale vaardigheden van je kind stimuleert. De bso is op dinsdag, donderdag en vrijdag 's ochtends en 's middags geopend, en op maandag, dinsdag en donderdag de hele dag tijdens studiedagen. Parkeren in de buurt is gratis. Je kunt het meest recente GGD-rapport bekijken om te zien hoe de naschoolse opvang is beoordeeld. Het pedagogisch beleid van de bso wordt binnenkort op de website gepubliceerd. De tarieven voor kinderopvang zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en kunnen worden berekend met de rekentool op de website. De algemene voorwaarden van Smallsteps B.V. zijn van toepassing op deze locatie. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou de Zaaier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Zaaier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Zaaier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Zaaier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou de Zaaier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Zaaier

Bezoekers bekeken ook