Partou het Groene Kroontje

Partou het Groene Kroontje is een Kinderdagopvang gelegen aan Kerkstraat 34 in Wilp.

Meer informatie over Partou het Groene Kroontje in Wilp

Bij Partou Het Groene Kroontje in Wilp kunt u genieten van de natuur. Buiten kunt u spelen en ontdekken in de groene speelruimte of helpen in de moestuin. Binnen zijn er twee gezellige groepen met speelhoeken waar u kunt ontdekken. Daarna kunt u uitrusten in de buitenbedjes. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. U kunt het GGD-rapport van het kinderdagverblijf bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De tarieven voor kinderopvang in 2023 zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De locatie valt onder Smallsteps B.V. en u kunt een rondleiding aanvragen of uw kind vrijblijvend inschrijven. Bij Partou worden kinderen vriendjes, wordt u op de hoogte gehouden via een app, leren kinderen elke dag iets nieuws en wordt er muziek gemaakt. Een dag bij Partou bestaat uit slapen, bewegen, muziek maken, een boekje lezen, naar buiten gaan en een flesje drinken. U kunt uw netto kosten voor kinderopvang berekenen met de rekentool op de website.

Wil je weten wat Partou het Groene Kroontje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou het Groene Kroontje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou het Groene Kroontje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou het Groene Kroontje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou het Groene Kroontje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou het Groene Kroontje

Bezoekers bekeken ook