Partou Nijbroek

Partou Nijbroek is een Kinderdagopvang gelegen aan Middendijk 53 in Nijbroek.

Meer informatie over Partou Nijbroek in Nijbroek

Deze website is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van uw browser anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Bij buitenschoolse opvang Nijbroek op de Middendijk 53 in Nijbroek is het altijd supergezellig. Ze hebben één ruimte in de basisschool en maximaal vijftien kinderen. Ze doen allerlei leuke activiteiten zoals knutselen, buiten spelen en voetballen. Ze halen kinderen op van de Ten Holtens Erve. Ze hebben een app waarmee ouders de hele dag kunnen meekijken. De bso is geopend van maandag tot en met donderdag vanaf het einde van de schooltijd tot 18.00 uur. In de vakanties en op studiedagen zijn ze de hele dag open. Er is parkeergelegenheid in de buurt. De GGD heeft de bso beoordeeld en ouders kunnen het GGD-rapport bekijken. Er is ook een pedagogisch beleid waar ouders meer informatie over kunnen krijgen. De kosten van kinderopvang hangen af van de persoonlijke situatie en kunnen berekend worden met een rekentool. Er gelden algemene voorwaarden voor de bso en ouders kunnen hun kind inschrijven.

Wil je weten wat Partou Nijbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Nijbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Nijbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Nijbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Partou Nijbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Nijbroek

Bezoekers bekeken ook