Het Kleurrijk

Het Kleurrijk is een Kinderopvang gelegen aan Martinusweg 15 in Twello.

Meer informatie over Het Kleurrijk in Twello

Wij zijn Kinderdagopvang Het Kleurrijk, een kleinschalig kinderdagverblijf in Twello. Sinds 1 januari 2009 bieden wij opvang aan baby's, dreumesen en peuters. Onze visie is gebaseerd op de Reggio Emilia-visie, waarbij we veel aandacht besteden aan creativiteit en het kind uitdagen om zelf te ontdekken. Alles wat de kinderen doen wordt vastgelegd op foto. Onze opvang heeft een rustige groene omgeving en een ruim pand. We hebben aparte groepen voor baby's, dreumesen en peuters en een grote buitenruimte met veel groen. Onze werkwijze is gericht op het inspelen op de interesses van het kind. We bieden ook een snoezelruimte en 1 op 1 activiteiten. U kunt uw kind inschrijven en voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Het Kleurrijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kleurrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kleurrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kleurrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Het Kleurrijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kleurrijk

Bezoekers bekeken ook