B&B Mackenzieplaats

B&B Mackenzieplaats is een Bed & Breakfast gelegen aan Mackenzieplaats 11 in Wilp.

Meer informatie over B&B Mackenzieplaats in Wilp

In het Gelderse Wilp kun je genieten van een verblijf in Bed & Bathroom Mackenzieplaats. Deze accommodatie biedt ruime kamers voor budgetprijzen. Bij B&B Mackenzieplaats kun je genieten van rust, privacy en een comfortabele overnachting op een kwaliteits boxspring. Het is een voordelige budget self service accommodatie met enkele duidelijke regels. Je kunt binnenkomen met behulp van een code en er is 24/7 een huismeester beschikbaar voor urgente vragen. Daarnaast is er camera beveiliging in de openbaar toegankelijke plekken. De kamers zijn afsluitbaar en voorzien van twee luxe 1-persoons bedden. Let op, deze accommodatie is niet geschikt voor groepen en er is geen gezamenlijke ruimte aanwezig, behalve de patio voor de B&B. Bij diefstal wordt altijd aangifte gedaan bij de politie. Vanaf 2023 is er nieuw management. Boek nu direct een van de kamers!

Wil je weten wat B&B Mackenzieplaats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Mackenzieplaats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Mackenzieplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Mackenzieplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar B&B Mackenzieplaats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Mackenzieplaats

Bezoekers bekeken ook