B&B Landgoed Matanze

B&B Landgoed Matanze is een Bed & Breakfast gelegen aan Deventerweg 10 in Terwolde.

Meer informatie over B&B Landgoed Matanze in Terwolde

Landgoed Matanze is een prachtige plek gelegen vlakbij de Hanzestad Deventer. Het landgoed biedt unieke mogelijkheden voor vergaderingen in een monumentale dienstwoning, omringd door een Engelse landschapstuin. Daarnaast is het ook mogelijk om vorstelijk te verblijven op het historische landgoed, met een indrukwekkende hertenweide en een heksenkring van lindebomen. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen genieten van de Veluwe en de oevers van de IJssel, met diverse routes die vanaf het landgoed te volgen zijn. Landgoed Matanze biedt ook een Bed & Breakfast, waar rust, ruimte en privacy centraal staan. Het gastenverblijf bevindt zich te midden van een prachtig park met historische kassen en vijverpartijen. De eigenaar, Alexander van Rijckevorsel van Kessel, en zijn vrouw Mirjam hebben de dienstwoning omgetoverd tot een sfeervolle B&B om extra inkomsten te genereren voor het behoud en onderhoud van het landgoed. Daarnaast delen ze graag de schoonheid van hun bezit door regelmatig bruids- en fotoreportages te laten plaatsvinden en open tuindagen te organiseren. Het historische Landgoed Matanze ligt aan de oevers van de IJssel en aan de rand van de Veluwe. Het bestaat uit verschillende gebouwen, waaronder een hoofdgebouw, koetshuis, theehuis, monumentale kassen en de dienstwoning die is omgetoverd tot een gastenverb.

Wil je weten wat B&B Landgoed Matanze verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Landgoed Matanze of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Landgoed Matanze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Landgoed Matanze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar B&B Landgoed Matanze reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Landgoed Matanze

Bezoekers bekeken ook