Wilps-Achterhuus

Wilps-Achterhuus is een Bed & Breakfast gelegen aan Kievitsweg 18 in Wilp.

Meer informatie over Wilps-Achterhuus in Wilp

In het Wilps-Achterhuus in Wilp-Achterhoek bent u van harte welkom in hun Bed & Breakfast. Ze bieden een rustige plek dichtbij drie leuke steden: Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Marco en Ulrike Koers en hun dochters wonen in het kleine maar fijne dorpje Wilp-Achterhoek en het is hun passie om gasten te ontvangen in hun gloednieuwe B&B. Momenteel zijn ze bezig met het ontwikkelen van leuke arrangementen, zoals een high tea of creatieve workshop. Als u meer wilt weten over het cookiebeleid van hun website, kunt u de informatie vinden in de footer van de website.

Wil je weten wat Wilps-Achterhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wilps-Achterhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wilps-Achterhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilps-Achterhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Wilps-Achterhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wilps-Achterhuus

Bezoekers bekeken ook