Rumah Indo Garden

Rumah Indo Garden is een Bed & Breakfast gelegen aan Enkweg 11 in Wilp.

Meer informatie over Rumah Indo Garden in Wilp

Met Indo Garden wordt geprobeerd een stukje Indonesië terug te brengen naar Nederlandse tuinen en huiskamers. Het verlangen naar de sfeer, geuren, en geluiden van Indonesië wordt vervuld met passie en toewijding. In de showtuin kunnen prachtige spullen worden bewonderd en er kan zelfs overnacht worden in de Bed & Breakfast Rumah Indo Garden. Daarnaast worden er masterclasses, evenementen en reizen georganiseerd. De tuinelementen en interieur zijn allemaal 100% handgemaakt en afkomstig uit Indonesië. Indo Garden is ontstaan nadat het gezin van Ernst Jan en Sonja een onvergetelijke reis naar Sumatra, Java en Bali maakte in 2011. Sindsdien is de showtuin steeds verder uitgebreid en worden er diverse activiteiten georganiseerd. In de showtuin zijn onder andere boeddha's, kiezelpotten, fonteinen, pagodes, stuppa's, bamboe en teakhout te vinden. Bezoekers kunnen genieten alsof ze op Bali lopen.

Wil je weten wat Rumah Indo Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rumah Indo Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rumah Indo Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rumah Indo Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Rumah Indo Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rumah Indo Garden

Bezoekers bekeken ook