B&B Ustawi

B&B Ustawi is een Bed & Breakfast gelegen aan Blankenhuisweg 1 in Wilp.

Meer informatie over B&B Ustawi in Wilp

Bij B&B Ustawi kunt u genieten van een welzijnsverblijf midden in de stedendriehoek. In 2015 openden we ons gastenverblijf, een vrijstaand chalet, dat inmiddels volledig is ingericht voor een langer verblijf. Het chalet was zo'n succes dat we ook in ons huis logeerkamers hebben ingericht. Deze kamers delen een badkamer en zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een kort verblijf. Naast mensen op doorreis, weten ook fietsers, wandelaars en motorrijders ons te vinden. Bovendien is onze locatie vlakbij de sauna Thermen Bussloo en natuurgebied Bussloo. Paleis het Loo, Apeldoorn, Deventer en Zutphen liggen allemaal op minder dan 10 km afstand. We heten u graag welkom als gast bij B&B Ustawi.

Wil je weten wat B&B Ustawi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Ustawi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Ustawi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Ustawi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar B&B Ustawi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Ustawi

Bezoekers bekeken ook