Linda Modderman

Linda Modderman is een Winkel gelegen aan Vaassenseweg 17 in Terwolde.

Meer informatie over Linda Modderman in Terwolde

Linda Modderman is een bekende haakster in Nederland en ze deelt graag haar haakontwerpen, haakpatronen en andere creatieve ideeën met anderen. Ze ontwerpt voornamelijk draagbare gehaakte kleding en accessoires voor zowel volwassenen als kinderen. Haar patronen zijn toegankelijk en ze daagt haar volgers uit om patronen aan te passen naar hun eigen smaak. Linda schrijft haar haakpatronen met zorg en ze staat open voor vragen en interactie met haar volgers. Ze is altijd geïnteresseerd in het leren en inspireren van anderen. Linda heeft een passie voor haken die ze van haar oma's heeft geërfd en ze wordt ondersteund door haar man, een fotograaf, die haar projecten prachtig vastlegt. Op haar website deelt ze haar creatieve wereld met haar volgers.

Wil je weten wat Linda Modderman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linda Modderman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linda Modderman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linda Modderman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Linda Modderman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linda Modderman

Bezoekers bekeken ook