Sterrenland

Sterrenland is een Winkel gelegen aan Meermuidenseweg 19B in Twello.

Meer informatie over Sterrenland in Twello

Op Sterrenland worden sinds 1979 biologische groenten verbouwd en is er een gezonde en natuurlijke omgeving ontstaan. Sinds 2002 biedt Sterrenland dagbesteding aan verschillende doelgroepen en hebben al veel mensen hier opgebloeid. Sterrenland is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie kunnen opdoen en kunnen genieten van natuurbeleving, workshops en natuurretraites. Ook is er een boerderijwinkel en kan het Sterrenpad worden gelopen. Het terrein en de gebouwen zijn te huur. Sinds 1 januari 2020 verzorgen Sander en Laurens een groot deel van de groenteteelt en de distributie van groentenpakketten naar afhaaladressen. Erica verzorgt sinds 1 januari 2023 de dagbesteding op Sterrenland. Er zijn verschillende evenementen gepland, zoals Do-In yoga met Monique, een klussendag en een midwinter viering. Daarnaast zijn er keurmerken en openingstijden van de winkel vermeld. Ook wordt er gesproken over 'Het Zonnegoud'.

Wil je weten wat Sterrenland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterrenland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterrenland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterrenland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Sterrenland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterrenland

Bezoekers bekeken ook