Sjoppen bij Veertje

Sjoppen bij Veertje is een Winkel gelegen aan Raccordement 127 in Twello.

Meer informatie over Sjoppen bij Veertje in Twello

Op 1 september 2020 opende Sjoppen bij Veertje haar deuren in Twello. Deze winkel biedt een uniek concept waarbij je kunt snuffelen naar leuke spulletjes en originele cadeautjes. Ze hebben een breed assortiment aan woonaccessoires, tassen, sjaals, cadeauartikelen, sieraden en wijnen. Daarnaast verkopen ze ook de heerlijke producten van Sen&Zo en de hoogwaardige parfums van Tapparfum Nederland. Deze parfums kunnen worden bijgevuld, waardoor het een duurzaam concept is. Daarnaast zijn er ongeveer 50 Sjops te huur, gevuld met zelfgemaakte producten, kunstwerken en tweedehands artikelen. In deze gezellige en ongedwongen sfeer kun je op zoek gaan naar leuke verrassingen. De winkel biedt voor iedereen iets, van speelgoed en kleding tot boeken, sieraden en vintage items. Het assortiment wisselt regelmatig, dus bij elk bezoek ontdek je iets nieuws. Bij Sjoppen bij Veertje kun je duurzaam shoppen door je oude spullen een tweede leven te geven. De winkel is een ideale plek om cadeaus, huishoudartikelen en hebbedingen te vinden. Je kunt langs kraampjes struinen en zelfs kleding passen. Sjoppen bij Veertje is pas tevreden als jij met een grote glimlach en jouw "trofee" de deur uitgaat.

Wil je weten wat Sjoppen bij Veertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjoppen bij Veertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjoppen bij Veertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjoppen bij Veertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Sjoppen bij Veertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjoppen bij Veertje

Bezoekers bekeken ook