Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is een Winkel gelegen aan Van Ghentstraat 1 in Twello.

Meer informatie over Zuivelhoeve in Twello

In de Zuivelhoeve winkel in Twello is er altijd iets te proeven en het team staat klaar om advies te geven. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan verse producten, waaronder Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en andere lekkernijen. Ze maken ook zelf producten, zoals Yoghurts to go met vers fruit en muesli. De bestsellers van Raymond zijn onder andere een mix van verschillende producten, Noord-Hollandse en Jong Belegen kaas, een borrelplank voor 4-8 personen en zoet en hartig borrelgenot. Je kunt de producten online bestellen en ze worden verzonden vanuit de lokale winkel. Bij bestellingen vanaf €35 is de bezorging gratis. Je kunt veilig online betalen en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Je kunt ook andere Zuivelhoeve winkels vinden en de klantenservice contacteren.

Wil je weten wat Zuivelhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Zuivelhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve

Bezoekers bekeken ook