Molen & Kadoshop De Hoop

Molen & Kadoshop De Hoop is een Winkel gelegen aan Molenweg 4A in Klarenbeek.

Meer informatie over Molen & Kadoshop De Hoop in Klarenbeek

Molen en Kadoshop "De Hoop" is een winkel en molen in Klarenbeek. Ze hebben een uitgebreid assortiment broodbakmixen, cakemixen en andere producten. De molen is gebouwd in 1850 als een achtkantige beltmolen, maar werd in 1905 gesloopt vanwege te weinig windvang. In hetzelfde jaar werd de huidige stellingmolen "De Hoop" gebouwd als opvolger. Deze molen wordt nog steeds gebruikt als korenmolen, zij het in beperkte mate. Het is de enige molen in de gemeente Voorst die in particulier bezit is, de rest valt onder beheer van stichtingen. Je kunt meer informatie vinden op hun website of een bezoek brengen aan hun winkel.

Wil je weten wat Molen & Kadoshop De Hoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Molen & Kadoshop De Hoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Molen & Kadoshop De Hoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Molen & Kadoshop De Hoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Molen & Kadoshop De Hoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Molen & Kadoshop De Hoop

Bezoekers bekeken ook