Sistazz Bed & Breakfast

Sistazz Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Zandwal 1 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Sistazz Bed & Breakfast in Voorst Gem Voorst

Ons schitterende monumentale landgoed, Landgoed Hofstede de Middelburg, biedt een prachtige omgeving voor verschillende gelegenheden. Het restaurant bevindt zich in een gerestaureerde herenkamer en deel van een authentieke boerderij. De Hofstede, opgericht in 1863, biedt talrijke mogelijkheden voor bruiloften, bedrijfsuitjes, feesten en meer. Vanaf 1 oktober tot 1 mei is het ook weer mogelijk om met de hond te wandelen op Bussloo. Gasten van Hofstede de Middelburg kunnen gratis parkeren. Het team hoopt u binnenkort te mogen begroeten. De contactinformatie en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Sistazz Bed & Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sistazz Bed & Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sistazz Bed & Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sistazz Bed & Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Sistazz Bed & Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sistazz Bed & Breakfast

Bezoekers bekeken ook